Meierijstad is dé plek voor genieters

Dat zie je. Dat voel je. Dat proef je.

Kunst

De beeldenroute leidt u wandelend of fietsend langs meer dan 70 kunstwerken en ervaart u een samenspel tussen kunst en ruimte.

Klik hier voor meer info

Natuur

Veel cultuurhistorische landschapselementen zijn bewaard gebleven. Wandelend en fietsend kunt u door het 150 hectare grote natuurgebied Wijboschbroek. Ook kunt U diverse ommetjes bewandelen waaronder Ommetje Weidonk. Vanuit de bebouwde kom kan men dan het aangrenzende boerenland in lopen.

Klik hier voor meer info

Zwem- en recreatiecentrum

Zwem- en recreatiecentrum ‘De Molen Hey’ beschikt over een recreatiebad, wedstrijdbad en instructiebad. Daarnaast heeft het centrum twee squasbanen, zonnebanken, waterglijbaan, bubbelbad en turksstoom- en kruidenbaden.

Klik hier voor meer info

Wandelen

Populaire themaroutes; verlies jezelf in groen geluk, neem een duik in het verleden of ga op de smakelijke tour. In Schijndel en directe omgeving zijn diverse wandelroutes beschikbaar van 8 tot 22 km.

Klik hier voor meer info

Fietsen

Welke fietstocht ga jij maken? Er is volop keuze in Meierijstad! En… je vindt hier regelmatig nieuwe routes.

Klik hier voor meer info

Eten en drinken

Kom samen gezellig lunchen, dineren of borrelen. Of je nu naar Sint-Oedenrode, Schijndel, Veghel, Erp of een van de andere dorpen gaat, in Meierijstad geniet je in de sfeervolle cafés, restaurants en op de terrassen. Als uitje op zichzelf of als smakelijke pitstop, het is hoe dan ook genieten geblazen.

Klik hier voor meer info

De Brabantse Meierij

Een unieke streek met uitersten waar het goed toeven is. En dan hebben we het niet alleen over de grote atractieparken zoals de Efteling, en de Beekse Bergen. Den Bosch alleen al is een bijzondere stad om te bezoeken. De hoofdstad van Noord-Brabant ligt op maar 8 km. van onze B&B met als middelpunt de Sint-Janskathedraal en ook een rondvaart op de Binnendieze is zeker de moeite waard. Ook een bezoek aan het Noordbrabantmuseum is beslist een aanrader.

Klik hier voor meer info

… en kijk voor nog meer tips en info op: