2 kamers op luxe basis met een ontbijt op de kamer

De kamers zijn gelegen in de boerderij en zijn voorzien van een slaapkamer met twee aparte bedden, een badkamer met douche, bad, twee wastafels en toilet.

U beschikt over een eigen zit/werk/ontbijtkamer met glasvezel en gratis draadloze internet verbinding. U kunt de kamers reserveren voor één of meerdere nachten.

Reserveren kan via deze button

Kamer 1

Het Toereke is gelegen tegen de kopgevel van de boerderij. Men komt binnen in de ruime woonkamer met zitgedeelte, eettafel en luxe keuken. Bij een eventueel langer verblijf kun je als gast zelf koken op inductie. Verder is er een oven, grote koelkast en vaatwasmachine aanwezig. In het midden bevindt zich de ruime badkamer. Ook de slaapkamer is ruim en valt op door de eiken gebinten die je aantreft bij binnenkomst.

Ga naar de tarieven...

Kamer 2

De naam Schuurherd zegt het al; men komt binnen door de grote schuurdeuren waardoor vroeger het hooi werd binnengereden. Ook deze kamer is voorzien van een luxe keuken, ruime badkamer en slaapkamer. Wat ook hier opvalt zijn de eiken gebinten die beide kamers karakteriseren.

Ga naar de tarieven...

Kijk voor een impressie van onze B&B… sfeerbeelden